Aller au contenu
Accueil » Blog » Test du clavier Wooting Two HE : « Een natuurlijke evolutie »

Test du clavier Wooting Two HE : “Een natuurlijke evolutie”


Un article sur un Toetsenbord. Waarom à Hemelsnaam ? Ze kunnen letter op je scherm toveren en tijdens het gamen ram je op knoppen om voor- en achteruit te gaan en een pre set in te schakelen. Grosse chose? Non non. Niet voor een aantal leden op de redactie. Noem hen gerust ‘fétichistes du clavier’, veux dat zijn het. Ze zijn bezig rencontré de configuration idéale, il doit allumer bij, je moet gevoel ascenseur dans les boutons, en ga zo maar door. JJ, il prend geen hol van, le ramt gewoon op tout. Ook op zijn toetsenbord, tot afschuw van de keyboard Warriors. Voulez-vous un bon toetsenbord moet jamais traiter comme ware het je partenaire. Logiquement, dus dat deze heren blij been van de toetsenborden van Wooting. Een merk waar je jouw clavier heemaal op je possède wensen kunt afstellen.

De ontwikkelaar van Wooting

est Wooting dan inderdaad die natte droom? Tijdens de Asia Roadtrip terug en 2018 kon je cien dat Boris een ontmoeting avait rencontré de ontwikkelaar van de toetsenborden, Calder Limmen. En er ontstond een klik. En 2018, stond het merk nog aan net van hun reis commence. Une idée, un produit, klaar om de werld te veroveren. Un démarreur populaire hielp daarbij. Maintenant, c’est ce que nous pouvons voelen, aanraken en uitproberen. Et puis Boris en Koos aan de slag. Quels sont les claviers de Wooting aan ? Que peut-il faire de moi ? En attendant, il n’y a nulle part ailleurs dans les autres Toetsenborden haut de gamme qu’il op markt zijn. Est-ce que zelf bouwen nog ross est la bonne voie à suivre ?

La qualité est la clé

Het is leuk om te zien dat iets wat je ooit bij toeval ontdekte in een ver, ver land, nu ook daadwerkelijk op de markt komt. Maar hoe goed je het ook rencontré iemand kind vinden, en hoeveel sympathie he ook is, uiteindelijk draait het om de kwaliteit en mogelijkheden van het produit. En daar gaan, nous sommes venus en deze video wat sea over te weten.Source link

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *